Innovatief bedrijf

DWT Groep is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Binnen de DWT Groep werken mensen die passie hebben voor techniek, die meedenken met de klant en altijd op zoek zijn naar innovatieve oplossingen.

Werksfeer

DWT Groep streeft naar een organisatie waarin iedereen zichzelf kan zijn, zich gewaardeerd voelt en met passie en vertrouwen zijn of haar taken kan uitvoeren.

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijk en vaktechnische ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden medewerkers eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, eigen initiatief en mogelijkheden voor opleidingen en groei binnen de organisatie.

Carrière bij DWT Groep

Lees ook over de carrières van Chris Zuidweg, Dennis Plandsoen, Aart-Jan Stroober en Sindy Wesdorp – den Haan.

Naast persoonlijke ontwikkeling biedt DWT groep uiteraard nog meer goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, verzuimbonus en pensioenregeling.

Ben jij een goede aanvulling voor ons team? Wij horen graag van je! Je kunt eenvoudig het online sollicitatieformulier invullen of neem direct contact op met Sindy Wesdorp.


Vrijblijvend contact met Sindy

Sindy is lid van het managementteam waarin ze vanuit haar rol als coördinator P&O het MT adviseert over alle actuele personeelszaken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Sindy Wesdorp - den Haan
Coördinator P&O

088 777 51 00
swesdorp@dwtg.nl

    Neem contact op

    Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op voor meer informatie.