DWT installatiegroep is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Binnen onze organisatie werken mensen die passie hebben voor techniek, die meedenken met de klant en altijd op zoek zijn naar innovatieve oplossingen.

Werksfeer

DWT installatiegroep streeft naar een organisatie waarin iedereen zichzelf kan zijn, zich gewaardeerd voelt en met passie en vertrouwen zijn of haar taken kan uitvoeren. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijk en vaktechnische ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden medewerkers eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, eigen initiatief en mogelijkheden voor opleidingen en groei binnen de organisatie.

Carrière bij DWT installatiegroep

Lees ook over de carrières van Chris ZuidwegAart-Jan Stroober en Sindy Wesdorp – den Haan. Naast persoonlijke ontwikkeling biedt DWT installatiegroep uiteraard nog meer goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, verzuimbonus en pensioenregeling. Ben jij een goede aanvulling voor ons team? Wij horen graag van je! Je kunt eenvoudig het online sollicitatieformulier invullen of neem direct contact op met Sindy Wesdorp.

We maken graag kennis met jou

Naast persoonlijke ontwikkeling biedt DWT installatiegroep uiteraard nog meer goede arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goed salaris, veel vrije dagen en leuke bedrijfsuitjes. Ben jij een goede aanvulling voor ons team? Wij horen graag van je!

× Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday