Innovatief bedrijf

DWT Groep is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Binnen de DWT Groep werken mensen die passie hebben voor techniek, die meedenken met de klant en altijd op zoek zijn naar innovatieve oplossingen.

Werksfeer

DWT Groep streeft naar een organisatie waarin iedereen zichzelf kan zijn, zich gewaardeerd voelt en met passie en vertrouwen zijn of haar taken kan uitvoeren. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijk en vaktechnische ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden medewerkers eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, eigen initiatief en mogelijkheden voor opleidingen en groei binnen de organisatie.

Carrière bij DWT Groep

Lees ook over de carrières van Chris ZuidwegDennis PlandsoenAart-Jan Stroober en Sindy Wesdorp – den Haan. Naast persoonlijke ontwikkeling biedt DWT groep uiteraard nog meer goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, verzuimbonus en pensioenregeling. Ben jij een goede aanvulling voor ons team? Wij horen graag van je! Je kunt eenvoudig het online sollicitatieformulier invullen of neem direct contact op met Sindy Wesdorp.

Meer weten over deze functie?

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met
Sindy Wesdorp

Coördinator P&O | +31 88 777 51 11

Neem contact op

× Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday