Onze toekomst, dat ben jij! En wij investeren graag in deze toekomst. Wil je jezelf graag nog verder ontwikkelen? Vul dan het stageformulier in.

Stage

Interesse om bij ons stage te lopen? Superleuk! Neem contact op met Sindy, zij kan jou meer vertellen over de mogelijkheden binnen DWT installatiegroep. Daarnaast kun je ook hieronder het stageformulier invullen en nemen wij contact met jou op.

Traineeship

Door middel van werken (4 dagen in de week) en leren (1 dag in de week) investeer je direct in je toekomst. Je wordt individueel begeleid door een van onze werknemers en dingen die je op school leert, kun je meteen in de praktijk uitvoeren. Wat dit allemaal nog mooier maakt; je krijgt nog betaald ook! Bij DWT installatiegroep ben je in goede handen. Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers, aan de opleiding en de begeleiding hiervan. Als erkend leerbedrijf beschikken we over voldoende praktijkopleiders met veel kennis en ervaring in de installatietechniek. Ben jij er klaar voor om deze kans met beide handen aan te grijpen?

We maken graag kennis met jou!

DWT installatiegroep is uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf. Naast installaties bieden wij optimaal comfort, een langdurige bedrijfszekerheid én het juiste advies. Wij zijn met ongeveer 180 medewerkers. We zijn betrokken, hebben passie voor techniek, denken mee met de klant en zijn altijd opzoek naar innovatie oplossingen. Werken bij DWT installatiegroep is werken in een fijne werkomgeving. Wij bieden je eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid. Daarnaast waarderen we eigen initiatief. Spreekt dit jou aan? Vul dan het stageformulier in of neem direct contact op met Sindy Wesdorp.

Stageformulier

  Persoonlijke gegevens

  Huidige opleiding

  Eventuele opmerkingen

  We maken graag kennis met jou

  Naast persoonlijke ontwikkeling biedt DWT installatiegroep uiteraard nog meer goede arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goed salaris, veel vrije dagen en leuke bedrijfsuitjes. Ben jij een goede aanvulling voor ons team? Wij horen graag van je!

  × Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday