Aart-Jan Stroober

" Ik ben blij met het vertrouwen wat ik van het management krijg en alle kansen om binnen de organisatie te groeien en te ontwikkelen. Deze kennis en ervaring deel ik graag met mijn collega’s voor een goede samenwerking en om in teamverband optimaal te kunnen opereren "

Aart-Jan Stroober is na zijn VMBO opleiding bij een plaatselijk installatiebedrijf gaan werken waar hij ervaring heeft opgedaan van E- tot W montagewerk in zowel renovatie, nieuwbouw en servicewerkzaamheden. Tijdens de opleiding MBO Installatietechniek is hij in contact gekomen met DWT Groep en in dienst gekomen.

Aart-Jan heeft binnen de organisatie over de volle breedte ervaring opgedaan. Van calculeren, werkvoorbereiding, tekenenwerkzaamheden, engineeren tot projectbegeleiding. Hierdoor kreeg hij een goed beeld waar zijn kwaliteiten liggen en wat hij echt leuk vindt.

Na het behalen van zijn MBO diploma is Aart-Jan gelijk doorgestroomd naar een HBO opleiding. Tijdens deze periode heeft hij nog stage gelopen bij andere bedrijven, maar is na het behalen van zijn HBO diploma direct weer bij DWT groep aan de slag gegaan.

Aart-Jan heeft binnen DWT groep de grondslag gelegd voor het werken in BIM en wordt intern ook wel “mister BIM” genoemd gezien zijn kennis op dit vakgebied. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij nu al de nestor voor de nieuwe generatie BIM modelleurs binnen de organisatie en wordt intern en extern gevraagd om de BIM processen te begeleiden en protocollen op te zetten. Daarnaast geeft hij ook workshops aan de BIM werkgroep, deze staan in het teken van BIM en Revit.

Carrières van onze collega's

× Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday