Chris Zuidweg Carrières | Werken bij DWT
Chris Zuidweg
Van servicemonteur tot werkvoorbereider
Chris Zuidweg

Een dag als Chris Zuidweg

De carrière van Chris bij Installatiebedrijf Wisse startte na zijn verplichte periode bij defensie. Installatiebedrijf Wisse was op dat moment op zoek naar een allround service monteur en in deze functie zag Chris veel uitdaging.

Chris kreeg direct een eigen bedrijfsauto waar hij erg trots op was. Naast werken wilde Chris doorontwikkelen en is hij direct gestart met de opleiding 1e monteur. Dit met succes te hebben afgerond volgde hij de studie servicemonteur 2 jaar lang 2 avonden per week is hij naar school gegaan.

Na 19 jaar met veel plezier op de serviceafdeling te hebben gewerkt, werd hem de functie van keuringsmonteur bij de project afdeling aangeboden. Gezien het feit dat Chris voor kwaliteit wil gaan en de combinatie van projecten en techniek sprak hem deze functie hem enorm aan. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en ging hier ook weer nieuwe opleidingen voor volgen en heeft in deze periode zijn papieren voor Gas en Water technisch installateur gehaald.

Na dit een aantal jaren te hebben gedaan kreeg hij de kans na de fusie van de twee bedrijven binnen DWT groep weer terug te gaan naar de service afdeling maar nu als werkvoorbereider en Legionella preventieadviseur.

Direct solliciteren

Spreekt deze functie je aan? Dan kun je je sollicitatie + CV online versturen.

Naar sollicitatieformulier

Per e-mail

swesdorp@dwtg.nl

Per telefoon

088 777 51 00

Zoek je een baan als Chris Zuidweg en wil je werken in een dynamische, snelgroeiende maar stabiele en ontwikkelingsgerichte omgeving? Wil je werken bij een bedrijf dat veel ruimte biedt voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en initiatief?


Relevante projecten voor jou als Chris Zuidweg