Chris Zuidweg

" Ik ben blij dat ik de kans en gelegenheid heb gekregen bij de DWT Groep om deze stappen te hebben kunnen maken en nu na 25 jaar nog steeds elke morgen met plezier naar mijn werk ga. En wie weet welke stappen ik in de toekomst nog kan maken, gezien de vele snelle en mooie ontwikkelingen in de installatietechniek zijn er nog uitdagingen genoeg! "

De carrière van Chris bij Installatiebedrijf Wisse startte na zijn verplichte periode bij defensie. Installatiebedrijf Wisse was op dat moment op zoek naar een allround service monteur en in deze functie zag Chris veel uitdaging.

Chris kreeg direct een eigen bedrijfsauto waar hij erg trots op was. Naast werken wilde Chris doorontwikkelen en is hij direct gestart met de opleiding 1e monteur. Dit met succes te hebben afgerond volgde hij de studie servicemonteur 2 jaar lang 2 avonden per week is hij naar school gegaan.

Na 19 jaar met veel plezier op de serviceafdeling te hebben gewerkt, werd hem de functie van keuringsmonteur bij de project afdeling aangeboden. Gezien het feit dat Chris voor kwaliteit wil gaan en de combinatie van projecten en techniek sprak hem deze functie hem enorm aan. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en ging hier ook weer nieuwe opleidingen voor volgen en heeft in deze periode zijn papieren voor Gas en Water technisch installateur gehaald.

Na dit een aantal jaren te hebben gedaan kreeg hij de kans na de fusie van de twee bedrijven binnen DWT groep weer terug te gaan naar de service afdeling maar nu als werkvoorbereider en Legionella preventieadviseur.

Carrières van onze collega's

× Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday