Interview: Stage van Willem bij DWT

" Het team, de sfeer bij DWT Groep is erg gezellig. Bij DWT wordt er ook veel tijd en aandacht aan stagiaires besteed. "

1. Hoe ben je bij ons terecht gekomen voor je stage?

Voor mijn opleiding CE op Avans hogeschool zocht ik een marketingvraagstuk bij een innovatief bedrijf. Bij DWT Groep kreeg ik de kans om met de marketing aan de slag te gaan.

2. Wat was de eerste indruk die je kreeg van ons bedrijf?

Een flexibel en toekomstgericht bedrijf, toen ik door omstandigheden geen sollicitatiegesprek op werk kon doen, zijn we last minute overgestapt naar teams. Cliché maar waar, bij DWT Groep denken ze in oplossingen.

3. Wat voor stage heb je precies bij ons gedaan?

Voor een onderdeel van DWT Groep heb ik de online aanwezigheid verzorgt door een website te maken. Verder heb ik mij ingezet voor diverse marketinguitingen van DWT groep. En uiteraard de frituur wijsheid voor in de personeels nieuwsbrief ; )

4. Wat heb je als het meeste positieve ervaren tijdens je stage?

Het team, de sfeer bij DWT Groep is erg gezellig. Bij DWT wordt er ook veel tijd en aandacht aan stagiaires besteed.

5. Weet je al wat je gaat doen na je opleiding?

Na mijn opleiding zou ik graag consultant bij een marketingbureau zijn. Zo kan ik bedrijven helpen met next level marketing.

6. Tenslotte, wat zou je tegen toekomstige DWT-stagiaires willen zeggen?

DWT Groep is een innovatief en betrokken bedrijf. Bij DWT Groep wordt je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Alle collega’s zijn collegiaal en besteden veel aandacht aan stagiaires.

Willem liep stage bij DWT Groep van
september 2020 t/m januari 2021

× Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday