Wie aan de slag gaat bij DWT installatiegroep, gaat voor kwaliteit en professionaliteit. Maar ook voor een bedrijf met een goede werksfeer, waar je inzet gewaardeerd wordt en we samen werken aan de mooiste projecten. Kom jij ons bedrijf versterken?

Toon alle vacatures Direct contact

Welkom bij DWT installatiegroep

Meer weten?

Kom even op de koffie!

Wil je weten wat werken bij DWT Groep precies inhoudt of wil je gewoon even sfeerproeven? We maken graag tijd voor je. Klik hieronder om een afspraak te maken, dan zorgen wij voor de koffie.

Afspraak maken?

Waar ligt jouw talent en voorkeur? Ben je liever vanaf het begin betrokken bij een project en vind je het prachtig met je collega’s naar een geslaagde oplevering toe te werken? Of heeft servicegericht werken meer je voorkeur? Waarbij je storingen oplost, preventief onderhoud uitvoert en installaties keurt. Bij DWT Groep hebben we graag dat je werk doet dat goed bij je past, dus we horen graag waar je hart ligt.

Kies jij voor projecten of voor service?

Waar werken wij in Nederland?

Niet iedereen is even dol op veel reistijd om op een project te komen. Hoewel dat niet altijd te voorkomen is, bevinden de meeste opdrachten zich in Zeeland, Zuid-Holland en West Brabant. Goed te doen dus.

Collega aan het woord

" Ik vind het gaaf dat we als team aan de mooiste projecten werken "

Wat ik het mooie aan werken bij DWT Groep vind, is het karakter van de projecten. Ik denk dat wij een innovatieve installateur zijn en dat zie je terug op de werkvloer. Alle projecten zijn degelijk voorbereid en via mijn tablet heb ik continu toegang tot alle benodigde informatie, zoals bouwtekeningen, afspraken en planningen. Dat innovatieve karakter komt ook terug in de toegepaste techniek: ik vind het gaaf als we weer een state-of-the-art installatie kunnen opleveren die een duidelijke bijdrage heeft aan een duurzamere aanpak.

Persoonlijk ontwikkelings-plan

Bij DWT Groep hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij je talenten goed benut en daarom maken we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Dat we jouw persoonlijke ontwikkeling serieus nemen, blijkt wel uit onze DWT Academy. Dit initiatief wil door in te spelen op de actuele marktontwikkelingen jou opleiden en laten specialiseren in nieuwe technieken en systemen waar je in de praktijk je meerwaarde mee kunt bewijzen.

Je werkt alleen met topmaterieel

Bij een professionele aanpak hoort ook eersteklas vakgereedschap. Daarom mag je er als monteur op rekenen dat je werkt met het betere materieel. Je handgereedschap is daarom van het kwaliteitsmerk Hilti. Ook wat de toegepaste materialen betreft kiest DWT Groep voor kwaliteit.

En dat geldt ook voor je bedrijfswagen

Bij DWT Groep laten we liever niet teveel aan het toeval over. Een bedrijfswagen is eigenlijk een rijdend magazijn en mobiele werkkplaats ineen. We hebben daarom een doordacht systeem in al onze bedrijfswagens opgezet waardoor jij ervan verzekerd bent dat je altijd de juiste spullen bij je hebt. Want niet zo vervelend als misgrijpen als je op een klus bent.

Je kunt voor de dag komen

We vinden het belangrijk dat je als DWT Groep monteur goed voor de dag kunt komen. Dus je persoonlijke werkkleding is van topkwaliteit en ziet er serieus goed uit. Daarnaast hebben onze bedrijfswagens een duidelijk herkenbare belettering die bijdraagt aan de professsionele uitstraling van ons bedrijf.

Digitale werk-omgeving

Niet alleen de toegepaste techniek in onze projecten is innovatief, maar dat geldt ook voor jouw werkwijze op de locatie. Door de digitale werkomgeving van DWTGroep kun je middels een tablet altijd bij alle relavante projectinformatie. De Bim tekeningen heb je zodoende altijd bij je, maar ook de planning, interne afspraken of specsheets kun je er dus altijd even bijpakken. Dat maakt het werken voor jou makkelijker en overzichtelijker en de lijntjes met kantoor lekker kort.

Werk mee aan projecten die er toe doen

× Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday