Wie aan de slag gaat bij DWT Groep, gaat voor kwaliteit en professionaliteit. Maar ook voor een bedrijf met een goede werksfeer, waar je inzet gewaardeerd wordt en we samen werken aan de mooiste projecten. Kom jij ons bedrijf versterken?

Welkom bij DWT Groep

Direct contact?

Welke vacature past bij jou?

Toon alle vacatures

Hoofdmonteur W

Regio Zeeland | 40 uur

Hoofdmonteur E

Regio Zeeland | 40 uur

Servicetechnicus Warmtepompen

Regio Zuidwest Nederland | 40 uur

Servicetechnicus W Utilitaire installaties

Regio Zuidwest Nederland | 40 uur

Renovatiemonteur

Regio Zuidwest Nederland | 40 uur

Montageleider

Regio Zuidwest Nederland | 40 uur

Meer weten?
Kom even op de koffie!

Wil je weten wat werken bij DWT Groep precies inhoudt of wil je gewoon even sfeerproeven? We maken graag tijd voor je. Klik hieronder om een afspraak te maken, dan zorgen wij voor de koffie.

Afspraak maken

Kies jij voor projecten of voor service?

Waar ligt jouw talent en voorkeur? Ben je liever vanaf het begin betrokken bij een project en vind je het prachtig met je collega’s naar een geslaagde oplevering toe te werken? Of heeft servicegericht werken meer je voorkeur? Waarbij je storingen oplost, preventief onderhoud uitvoert en installaties keurt. Bij DWT Groep hebben we graag dat je werk doet dat goed bij je past, dus we horen graag waar je hart ligt.

Waar werken wij in Nederland?

Niet iedereen is even dol op veel reistijd om op een project te komen. Hoewel dat niet altijd te voorkomen is, bevinden de meeste opdrachten zich in Zeeland, Zuid-Holland en West Brabant. Goed te doen dus.

Collega aan het woord

"Ik vind het gaaf dat we als team aan de mooiste projecten werken"

Wat ik het mooie aan werken bij DWT Groep vind, is het karakter van de projecten. Ik denk dat wij een innovatieve installateur zijn en dat zie je terug op de werkvloer. Alle projecten zijn degelijk voorbereid en via mijn tablet heb ik continu toegang tot alle benodigde informatie, zoals bouwtekeningen, afspraken en planningen. Dat innovatieve karakter komt ook terug in de toegepaste techniek: ik vind het gaaf als we weer een state-of-the-art installatie kunnen opleveren die een duidelijke bijdrage heeft aan een duurzamere aanpak.

Persoonlijk ontwikkelings-plan

Bij DWT Groep hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij je talenten goed benut. Samen met jou stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Dit plan helpt jou jezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren.

Dat we jouw persoonlijke ontwikkeling serieus nemen, blijkt wel uit onze DWT Academy. Dit initiatief wil door in te spelen op de actuele marktontwikkelingen jou opleiden en laten specialiseren in nieuwe technieken en systemen waar je in de praktijk je meerwaarde mee kunt bewijzen.

Je kunt voor de dag komen

We vinden het belangrijk dat je als DWTGroep monteur goed voor de dag kunt komen. Dus je persoonlijke werkkleding is van topkwaliteit en ziet er serieus goed uit. Daarnaast hebben onze bedrijfswagens een duidelijk herkenbare belettering die bijdraagt aan de professsionele uitstraling van ons bedrijf.

Solliciteren

Werken bij DWT Groep

Je werkt alleen met topmaterieel

Bij een professionele aanpak hoort ook eersteklas vakgereedschap. Daarom mag je er als monteur op rekenen dat je werkt met het betere materieel. Je handgereedschap is daarom van het kwaliteitsmerk Hilti. Ook wat de toegepaste materialen betreft kiest DWT Groep voor kwaliteit.

En dat geldt ook voor je bedrijfswagen

Bij DWT Groep laten we liever niet teveel aan het toeval over. Een bedrijfswagen is eigenlijk een rijdend magazijn en mobiele werkkplaats ineen. We hebben daarom een doordacht systeem in al onze bedrijfswagens opgezet waardoor jij ervan verzekerd bent dat je altijd de juiste spullen bij je hebt. Want niet zo vervelend als misgrijpen als je op een klus bent.

Digitale werk-omgeving

Niet alleen de toegepaste techniek in onze projecten is innovatief, maar dat geldt ook voor jouw werkwijze op de locatie. Door de digitale werkomgeving van DWTGroep kun je middels een tablet altijd bij alle relavante projectinformatie. De Bim tekeningen heb je zodoende altijd bij je, maar ook de planning, interne afspraken of specsheets kun je er dus altijd even bijpakken. Dat maakt het werken voor jou makkelijker en overzichtelijker en de lijntjes met kantoor lekker kort.

Werk mee aan projecten die er toe doen

Nieuwbouw woon-zorgcomplex Leonardushof te Wouw

Hierbij komt de kracht van DWT tot zijn recht met efficiënte prefab oplossingen en een mooi staaltje duurzame technieken. Dit project is voorzien van een ijsbuffer waarmee we de energie opslaan.

Nieuwbouw appartementen complex Kruittoren te Tholen

Meedenken in het maken van prefab oplossingen en het opzetten van een slimme bouwplaats. Hiermee een overzichtelijke bouw met een hoge kwaliteit en tevreden opdrachtgever.

Appartementen de Heemraedt te Barendrecht

Meedenken in het maken van prefab oplossingen en het opzetten van een slimme bouwplaats. Hiermee een overzichtelijke bouw met een hoge kwaliteit en tevreden opdrachtgever.

Centrumgebouw Waterrijk te Oesterdam

Hierbij komt de kracht van DWT tot zijn recht met efficiënte prefab oplossingen en een mooi staaltje duurzame technieken. Daarnaast meedenken over bouwplaats logistiek om de overlast voor de vakantiegangers te beperken.

Nieuwbouw A58 logistics te Roosendaal

Het maken van een logistiek centrum, denk mee over logistieke en technische oplossingen om te zorgen dat je als monteur minimale loopafstanden hebt en met plezier aan zo’n uitdagend project werkt.

Nieuwbouw Koedood Dieselmotoren

In opdracht van Koedood dieselservice mochten wij het ontwerp en realisatie voor de complete technische installaties uitvoeren. Het klimaatconcept hebben het uitgewerkt in het BIM model van de architect tot een ontwerp. Daarnaast hebben we de ambitie waargemaakt voor een BREAAM excellent certificaat.

× Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday