Sindy Wesdorp

" Ik heb binnen DWT Groep dus leuk afwisselend werk, mogelijkheden voor ontwikkeling en leuke collega’s, wat wil je nog meer? "

Na begonnen te zijn als administratief medewerkster, vervolgde Sindy haar carrière als directiesecretaresse en tenslotte coördinator P&O

In de loop der jaren is ze met de organisatie meegegroeid en kreeg ze steeds mooiere uitdagingen en grotere verantwoordelijkheden binnen de afdeling administratie. Uiteindelijk werd ze gevraagd voor directiesecretaresse. Dit heeft ze een aantal jaar met plezier gedaan. In al die jaren ontdekte ze dat haar hart bij de zorg voor de mensen ligt en erg betrokken is bij het personeelsbeleid. Ze ging steeds meer taken voor de P&O afdeling voor haar rekening nemen.

Bij DWT Groep staan de mensen centraal en wilde de directie ook zijn zorg voor het personeel professionaliseren. In Sindy zagen ze de persoon om dit op te gaan pakken en is ze een HBO opleiding HRM gaan volgen. Inmiddels is ze in het bezit van een HBO diploma. Als coördinator P&O stort ze zich volledig op alle taken en werkzaamheden die te maken hebben met personeelszaken.

Een goed personeelsbeleid binnen een organisatie is belangrijk, het zijn tenslotte de medewerkers binnen de DWT groep die met kennis en vaardigheden het bedrijf onderscheidend maken zowel nu als in de toekomst.

Onlangs is Sindy ook lid geworden van het managementteam waarin ze vanuit haar rol als coördinator P&O het MT adviseert over alle actuele personeelszaken.

Carrières van onze collega's

× Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday