Stage zoeken | Erkend leerbedrijf | Zeeland | Werken bij DWT
Kansen voor trainees
Wij investeren graag in jouw toekomst
Kansen voor trainees

Onze toekomst, dat ben jij! En wij investeren graag in deze toekomst. Ben jij in het bezit van een diploma voor een technische opleiding? Wil je jezelf graag nog verder ontwikkelen? Vul dan het stageformulier in.

Leerbedrijf

Door middel van werken (4 dagen in de week) en leren (1 dag in de week) investeer je direct in je toekomst. Je wordt individueel begeleid door een van onze werknemers en dingen die je op school leert, kun je meteen in de praktijk uitvoeren.

Wat dit allemaal nog mooier maakt; je krijgt nog betaald ook! Bij DWT Groep ben je in goede handen. Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers, aan de opleiding en de begeleiding hiervan.

Als erkend leerbedrijf beschikken we over voldoende praktijkopleiders met veel kennis en ervaring in de installatietechniek. Ben jij er klaar voor om deze kans met beide handen aan te grijpen?

We maken graag kennis met jou!

DWT Groep is uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf. Naast installaties bieden wij optimaal comfort, een langdurige bedrijfszekerheid én het juiste advies.

Wij zijn met ongeveer 120 medewerkers. We zijn betrokken, hebben passie voor techniek, denken mee met de klant en zijn altijd opzoek naar innovatie oplossingen. Werken bij DWT Groep is werken in een fijne werkomgeving. Wij bieden je eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en initatief.

Spreekt dit jou aan? Vul dan het stageformulier in of neem direct contact op met Sindy Wesdorp.


Vrijblijvend contact met Sindy

Sindy is lid van het managementteam waarin ze vanuit haar rol als coördinator P&O het MT adviseert over alle actuele personeelszaken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Sindy Wesdorp - den Haan
Coördinator P&O

088 777 51 00
swesdorp@dwtg.nl

Stageformulier

    Persoonlijke gegevens







     

    Huidige opleiding


     

    Eventuele opmerkingen