Kansen voor trainees

Onze toekomst, dat ben jij! En wij investeren graag in deze toekomst. Ben jij in het bezit van een diploma voor een technische opleiding? Wil je jezelf graag nog verder ontwikkelen? Vul dan het stageformulier in.

Leerbedrijf

Door middel van werken (4 dagen in de week) en leren (1 dag in de week) investeer je direct in je toekomst. Je wordt individueel begeleid door een van onze werknemers en dingen die je op school leert, kun je meteen in de praktijk uitvoeren. Wat dit allemaal nog mooier maakt; je krijgt nog betaald ook! Bij DWT Groep ben je in goede handen. Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers, aan de opleiding en de begeleiding hiervan. Als erkend leerbedrijf beschikken we over voldoende praktijkopleiders met veel kennis en ervaring in de installatietechniek. Ben jij er klaar voor om deze kans met beide handen aan te grijpen?

We maken graag kennis met jou!

DWT Groep is uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf. Naast installaties bieden wij optimaal comfort, een langdurige bedrijfszekerheid én het juiste advies. Wij zijn met ongeveer 120 medewerkers. We zijn betrokken, hebben passie voor techniek, denken mee met de klant en zijn altijd opzoek naar innovatie oplossingen. Werken bij DWT Groep is werken in een fijne werkomgeving. Wij bieden je eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en initatief. Spreekt dit jou aan? Vul dan het stageformulier in of neem direct contact op met Sindy Wesdorp.

Stageformulier

  Persoonlijke gegevens   

  Huidige opleiding


   

  Eventuele opmerkingen  Willem stage bij DWT

  Willem liep stage bij DWT Groep van september 2020 t/m januari 2021.

  Meer weten over deze functie?

  Wil je meer weten?

  Neem dan contact op met
  Sindy Wesdorp

  Coördinator P&O | +31 88 777 51 11

  Neem contact op

  × Direct contact via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday